Predani popolnosti

naša zgodba

Blagovna znamka DOBRODEJ je nastala leta 1988, ko so bili dani na trg prvi izdelki rudninskih krmnih mešanic za prežvekovalce, prašiče in lizalni kamni za kopitarje, prežvekovalce ter divjad. V tistem času je bila ponudba rudninskih krmnih mešanic v našem prostoru skromna, zato smo razvoj novih izdelkov usmerjali v pestrost ponudbe glede na kategorije živali znotraj živalskih vrst in prilagajanju kakovosti osnovne krme rejcev.

Celotna ekipa Dobrodeja že več kot 30 let uspešno gradi vašo in našo skupno zgodbo.

Zakaj izbrati Dobrodej?

NAŠE PRIORITETE

STROKOVNOST

Naš tehnolog vam brezplačno izračuna optimalni krmni obrok in svetuje o proizvodnji in konzerviranju krme. Naredimo vam tudi analize vaše, doma pridelane krme. Strokovnost je pri tem delu ključnega pomena, trudimo se, da dosegamo visoko raven.

ZAUPANJE

Pri našem delu je pomembno zaupanje rejca ob upoštevanju rezultatov v naše proizvode. Živali, ki konzumirajo rudninsko krmne mešanice podjetja Dobrodej d.o.o. so v samem vrhu slovenske proizvodnje.

ODZIVNOST

Na izjemno konkurenčnem trgu naši kupci cenijo ODZIVNOST, ki je velikokrat ključnega pomena v občutljivem procesu vzreje živali. Trudimo se, da se vašemu naročilu odzovemo v kratkem času, dva do tri dni.

DOSTOPNOST

Naše izdelke lahko kupite v kmetijskih trgovinah po vsej Sloveniji ali na sedežu podjetja. Vedno prisluhnemo vašim željam po novitetah.

Spoznajte nas

z vami že od leta 1988

Strokovna ekipa je sestavljena iz 4 sodelavcev in skrbi za vzajemno zadovoljstvo tako strank kot dobaviteljev. Radi delamo z ljudmi in za ljudi.

Andrej Kotar

dipl. ekon.

Direktor

E: info@dobrodej.si

Robert POGORELEC

uni. dipl. ing. zoot.

Tehnolog, izračun obrokov

M: 051 375 650

E: pogorelec@dobrodej.si

Greta PLEČKO

dipl. ing. zoot.

Prodaja in svetovanje

M: 051 375 649

E: plecko@dobrodej.si

Florijana PEPERKO

gimnazijski maturant

Vodja proizvodnje, Prokurist

M: 031 608 117

E: florijana@dobrodej.si

Florjan PEPERKO

uni. dipl. ing. kmet.

Ustanovitelj

Kaj drugi menijo o nas

Odmevi, ki štejejo

Brez pripomb in reklamacij. Kvaliteta nesporna. Kvaliteta samih krmil odlična, na embalažo ni pripomb, prav tako ne na dostavo.

Primož Hotko, Kmečka zadruga Sevnica, poslovodja

»Vsa leta kravam polagam rudninsko krmne mešanice, dopolnilno krmne mešanice in druga krmila iz programa Dobrodej, tako, da moram potrditi, da so to kakovostni produkti. Sestavine, ki so napisane na klasifikaciji produkta so zagotovo tudi v izdelku. Brez kakovostne in uravnotežene krme ne bi mogel doseči tako visoko skupno povprečno mlečnost in visoke mlečnosti pri posameznih kravah.«

Miroslav Petrovič, kmetovalec iz Miklavža